30- års Jubileum för vårat berömda traditionella Julbord.

I år kommer vi att duka upp vårat Julbord för 30:e gången. Jisses vad tiden går fort. Här kommer jag att visa er bilder och lite smått och gott om vad Bålsta Gästgivaregård har på Julbordet i år.
Välkomna att följa vårat intensiva men roliga arbete som börjar snart.

onsdag 29 september 2010

Vi har inte bara julbord....

Största delen av vår verksamhet består av konferenser. Både dagkonferenser och konferenser med övernattning. Bröllop och festvåning är också en del av det vi håller på med.
Här visar jag några bilder av våra lokaler. Vi har 4 konferenslokaler samt 10 grupparbetsrum.


Bålsta Gästgivaregård

genvägen till en lyckad konferens

Service Kvalitet Flexibilitet

Konferens, möten eller kurs...några dagar bort från dagens rutiner...för att lösa problem...utveckla idéer eller bara för att förbereda sig...samla sig...Bort från alla störande element som påverkar koncentrationen...Konferenshotell

Utanför storstadens stress...nära naturen...Långt bort från trafikens pulserande oljud...men ändå så nära att resan inte tar för mycket tid och energi... Konferenshotell med ett kök som gör måltider till festliga höjdpunkter i dagar av intensivt arbete. Konferenshotell med personal som koncentrerar sig på gästernas lugn och ro...på deras välbefinnande

1 av våra grupprum.

Den här konferenslokalen kallar vi D-lokalen. Lite tråkigt med bokstäver men det har inte blivit av att ändra dem även fast jag har några namnförslag på lager.
C-lokalen.
A-lokalen som är vår största konferenslokal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar